Torneig Femení (des de 2017)

 

Els principals clubs de Catalunya es donaven cita el passat 4 de gener a Can Vinader per disputar, en 35 partits, la tercera edició del Torneig Femení del Club de Bàsquet Castelldefels. 12 hores de bàsquet femení sense pausa en què, 27 equips i 325 jugadores, van posar arpa, passió i molta qualitat en un pavelló que va registrar una gran afluència de públic.

Les locals del Bàsquet Castelldefels, que van participar amb els 8 equips femenins de la secció en les categories Premini, Mini, Preinfantil, Cadet B, Cadet A, Junior, Sènior i Veteranes, van aconseguir alçar-se amb el campionat en la categoria Cadet A, un segon lloc en Junior i les victòries, també, en els partits del Sènior Femení i les Veteranes. A més, de la distinció de millor tiradora per a la castelldefelenca Isabel Castell (premini) i el Trofeu Fair Play a l'equip Mini del Club de Bàsquet Castelldefels.

El CB Castelldefels consolida així el seu Torneig femení, en la seva tercera edició, en una temporada on compta amb gairebé 100 llicències femenines en la seva entitat i amb els clars objectius d'aconseguir l'ascens de categoria en el seu primer equip Sènior i seguir fomentat el creixement esportiu i social dels seus equips base de noies. El lliurament de Trofeus va comptar amb l'assistència del regidor d'Esports, Nico Cerpa (PSC), que va lliurar el Trofeu de Campió al Boet Mataró en categoria Junior. Els altres vencedors van ser Centre Catòlic de l'Hospitalet, Femení Maresme i Sant Josep Obrer.